Comfortabel wonen met dubbel glas

glazen gebouw

U kunt onverwachts te maken krijgen met glasschade, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Bijvoorbeeld, als u glazen deur te hard dichtwaait. Maar ook grotere schade kan voorkomen, zoals een lekkage in dubbel glas waardoor er vocht en vuil vrijkomt. Wat kunt u dan het beste doen?

Bij glasservicedirect.nl kunt u diverse glaszetters vergelijken bij u in de buurt. Ook kunt u direct een afspraak maken. Uiteraard staan wij ook klaar voor andere vragen omtrent glasschade en bieden u de snelle service die u van ons gewend bent!

Een betere isolatie met HR++ glas

In steeds meer woningen is dubbel glas te vinden. Door het HR++ glas wat gebruikt wordt, krijgt u meer wooncomfort. De warmte blijft beter in huis dus er hoeft minder gestookt te worden. Dat scheelt weer in de energiekosten. Inmiddels is het dubbel glas vervangen door het hoog rendementsglas met een nog betere isolatiewaarde.

ramen

Schakel altijd een deskundige glaszetter in!

Bij de aanschaf van glas is het belangrijk te weten, of het glassoort in uw kozijn past. Bij Triple glas (HR+++glas) kan dit problemen geven. Schakel daarom altijd een deskundige glaszetter in! Dat kan een hoop kosten besparen. Triple glas is wel aan te raden, omdat deze glassoort een betere isolatiewaarde heeft als hoog rendementsglas.

Met een goede isolatie bespaart u een hoop kosten

Als u van plan bent de ramen in uw woning te vervangen, dan is het raadzaam om isolatieglas te laten plaatsen. U kunt uw woning dan energiezuiniger maken en daarmee bespaart u een hoop maandelijkse kosten. Dit geldt ook bij glasschade. Tegen het aantrekkelijke lage btw tarief van 6% op de arbeidskosten, is dit zeker de moeite waard. Houdt u er wel rekening mee, dat de prijs van isolatieglas wel tot het 21% btw tarief behoort. Kijkt u eens op de website van de overheid voor meer informatie.