Welke tools kunnen je leven redden?

ascon rescue equipment

Auto’s worden steeds geavanceerder en ook steeds sterker. Het structurele systeem rond de passagiers en de bestuurder wordt in feite een rolkooi van staal van hoge sterkte. Om de passagier in geval van nood te redden, heb je de juiste reddingsuitrusting nodig. Rescue equipment is de veiligheidsuitrusting die je kan helpen eruit te komen als er een ongeluk is gebeurd. De reddingsuitrusting voor passagiers omvat: een veiligheidshamer en medische uitrusting; Klik hier;  een rolkooi van sterk staal; speciaal reddingstouw; en speciaal reddingsharnas dat je kan helpen uit de situatie te ontsnappen in geval van een verwonding. Hiernonder meer info over special Rescue equipment zoals ademhalingsapparaten en rolkooien.

Apparaten om ademhaling te ondersteunen

Een ademhalingsapparaat die wordt gebruikt bij reddingsoperaties is de uitrusting die je helpt te ademen terwijl je wordt gered door de kracht van de lucht uit je longen. Je kan deze uitrusting in geval van nood gebruiken om te ademen tijdens het redden van passagiers. Rescue equipment wordt gebruikt om een opening te creëren tussen het lichaam en de carrosserie van de auto om te voorkomen dat de passagier gewond raakt tijdens het reddingsproces. Medische apparatuur (Klik hier) wordt gebruikt om passagiers te helpen bij het herstel na een ongeval. Na het ongeval kan de reddingsuitrusting helpen in het proces van herstel van de gewonde persoon.

Bescherming van een rolkooi

Een sterke stalen rolkooi is de apparatuur die passagiers beschermt tegen het gevaar gewond te raken in het proces van het redden van hen van een auto-ongeluk. Als je wilt dat de passagier te beschermen in geval van nood, moet je de reddingsuitrusting. Hoge-sterkte stalen rolkooi kan je helpen om de passagier te redden van de impact van de auto. je hebt deze uitrusting nodig in geval van een noodsituatie waarbij je wilt ontsnappen aan een auto-ongeluk. Een reddingstouw (Klik hier) is een touw dat wordt gebruikt door het reddingsteam om je te helpen in het proces van redding. Het helpt je te ontsnappen uit de situatie waarin je je bevindt.