Plaats een betonnen afzetting met jumboblokken

parkeergarage betonproducten

Met jumboblokken maakt u voor iedere denkbare situatie een betonnen afzetting die door niemand over het hoofd kan worden gezien. Dit is mede te danken aan de bijzondere vormgeving. Jumboblokken hebben een half afgeronde bovenkant en een vlakke onderzijde. Daardoor zijn ze op iedere vlakke ondergrond te plaatsen. Wilt u dus graag een betonnen afzetting bij uw bedrijventerrein om een duidelijke scheidingslijn te creëren tussen het leveranciersgedeelte en het parkeerterrein voor bezoekers dan is dat met jumboblokken eenvoudig te realiseren. U plaatst er een aantal geschakeld achter elkaar waardoor er een overzichtelijke afscheiding ontstaat. U kunt ervoor kiezen om de jumboblokken te verlijmen op de ondergrond maar ook los plaatsen is natuurlijk mogelijk. Het zware gewicht van de betonnen jumboblokken maakt dat ze niet van hun plek schuiven. Zelfs niet wanneer ze in aanraking komen met de wielen van een grote vrachtwagen die komt laden of lossen.

Betonnen afzetting met jumboblokken realiseren

Met jumboblokken kunt u ook prima een tijdelijke afzetting van beton realiseren. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn wanneer er een parade is in de binnenstad en overig verkeer geweerd moet worden. Het plaatsen van de betonnen jumboblokken bij de toegangswegen bieden hierbij uitkomst. Om ze makkelijk te kunnen plaatsen en later weer weg te halen kunt u kiezen voor jumboblokken die voorzien zijn van zogenaamde lepelgaten. Deze betonnen afzetting is met behulp van een vorkheftruck neer te zetten op iedere gewenste plek. Bij Jumboblokken.nl hebt u keuze uit vele maatvoeringen jumboblokken. Met of zonder lepelgaten en in diverse kleuren.

Goedkope afzetting van beton online bestellen

Wilt u uw bedrijfspand behoeden voor een ramkraak? Maak dan voor de ingang een barrière met een betonnen afzetting van een aantal jumboblokken. Deze onneembare horde zal criminelen laten inzien dat er geen toegang is tot uw pand. Een betonnen afzetting kan ook noodzakelijk zijn bij nooddeuren zodat er op die plek niet geparkeerd kan worden. Ook hier biedt een jumboblok uitkomst. Het grote voordeel, behalve de zeer betaalbare prijs, is dat de jumboblokken bij Jumboblokken.nl eenvoudig online te bestellen zijn. Ze komen rechtstreeks uit de eigen fabriek waardoor ze zeer snel leverbaar zijn. Informeer gerust naar alle mogelijkheden om met jumboblokken een goede betonnen afzetting te realiseren.