Dingen die een koukleum thuis moet hebben

woonkamer

Velen onder ons zijn extreme koukleumen. Vooral vrouwen hebben het over het algemeen snel koud. Zeker de winter, als het vaak vriest en sneeuwt, is geen ideale periode voor koukleumen. Gelukkig zijn er een paar dingen die je als koukleum thuis kunt hebben om jezelf lekker warm te houden.

Vloerverwarming

Als koukleum draag je in de winter waarschijnlijk standaard sloffen binnen. Sokken zijn namelijk te dun en te koud op de vloer. Daarom is het heerlijk om vloerverwarming te hebben in je vloer. Zeker als je tegels hebt, en dan voornamelijk keramische tegels of keramisch parket, is vloerverwarming erg fijn. Stel je eens voor dat je thuiskomt na een lange werkdag, je schoenen uitdoet en onder je sokken warme vloer voelt. Erg fijn. Is vloerverwarming geen optie voor je? Dan kan een fijn tapijt of warm kleed al erg veel doen voor warmere voeten. Hiermee kun je lekker met blote voeten op de bank gaan zitten.

Elektrische deken

Een andere geniale uitvinding voor koukleumen is een elektrische deken. We herkennen allemaal de kou als je in de winter je koele slaapkamer binnenkomt om vervolgens in je nog koude bed te gaan liggen. Ondraaglijk soms. Een elektrische deken lost dit probleem voor je op. Je kunt je elektrische deken een half uurtje voor je naar bed gaat opwarmen, zodat je in de winter (of het hele jaar als je dat fijn vindt) in een voorverwarmd bed kunt gaan liggen. Zo heeft je partner nooit meer last van jouw koude voeten en val je al snel als een roosje in slaap.