4 toepassingen van een aluhal

haluhal

Uiteraard, als partytent

Waar de meeste van ons misschien snel aan denken is om een groot feest met DJ en alles erop en eraan neer te zetten onder deze tent, en dat is ook zeker de meest gebruikt optie voor deze speciale tenten. Juist omdat dit een verstevigde versie is van de normale tent is deze ideaal om een feestje in te geven. Aan u is dan de keuze of u er een vloer of zeil onder legt om te voorkomen dat het een modderige bijeenkomst wordt.

Trouwen in een tent?

Klinkt misschien niet als een eerste optie maar een aluhal komt goed te pas, genoeg ruimte met een extra hoge ruimte. Aangezien deze overkappingen in vrijwel alle gevallen wit zijn is dat helemaal in de bruiloft sfeer, een hoop sta tafels opgesteld onder de tent, een bar erbij en de binnenkant van de tent in een bruiloft sfeer brengen. Voor zulke gelegenheden kunt u een aluhal huren.

Ook als opslag

Aangezien er zoveel ruimte is kan dit goed gebruikt worden voor eventuele opslag, bijvoorbeeld voor auto’s of voor een lading fietsen. Eigenlijk alles wat door de deuren kan is geschikt voor hier, u zou er zelfs een heleboel verschillende dingen neerzetten en vervolgens een soort rommelmarkt creëren. Aangezien deze tent volledig water en winddicht is zullen de temperaturen vrij stabiel blijven en er binnen een veilige ruimte zijn om van alles en nog weg te zetten. Voor een doeleind als dit kunt u een aluhal kopen!

Tentoonstelling

Een auto show of een porseleinen servies tentoonstelling? Het kan allemaal met een aluhal, droog en windbestendig staat alles wat u wilt laten zien aan de menigte, door een stabiele ondergrond kunt u zelf het fijnste porselein zonder twijfel op een verhoging plaatsen. Door de grote openslaande tentdeuren kunnen de bezoekers zonder te veel moeite zo de tent binnenlopen!