Waarom een visgraat PVC-vloer?

visgraat ascon

Er zijn veel voordelen verbonden aan dit soort vloeren. Sommige mensen denken misschien dat dit type vloer alleen voor de woonkamer geschikt is, maar het is ook perfect voor badkamers en keukens.

Een voordeel van een PVC-visgraat vloer is dat het op de meeste oppervlakken kan worden geïnstalleerd. Dit bespaart je veel tijd bij de installatie. Ook is het materiaal erg sterk en bestand tegen vuile rommel zonder te barsten, vervagen of af te bladderen. PVC visgraat vloeren hebben een lange levensduur, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je de vloer om de paar jaar moet vervangen zoals bij andere soorten vloeren.

Voordelen van PVC-vloeren in vergelijking met andere soorten vloeren

PVC-vloeren zijn een geweldige optie voor diegenen die een duurzame vloer willen die aanvoelt als hardhout.

Hieronder de voordelen op een rijtje:

  • Duurzaamheid: PVC is bestand tegen krassen en deuken, waardoor het jaren mee kan.
  • Vlekbestendigheid: het materiaal neemt geen vloeistoffen op, wat betekent dat het gemakkelijk is om gemorste vloeistoffen op te ruimen. Het is ook bestand tegen rot en corrosie.
  • Eenvoudig onderhoud: waxen of polijsten is niet nodig, dus u hoeft niemand anders te betalen om het voor u te doen!

Hoe PVC-vloeren te leggen?

Het leggen van PVC-vloeren is een relatief eenvoudig proces. Het kan worden gedaan met behulp van een paar basisgereedschappen en materialen. De eerste stap is om het gebied te schetsen waar je de vloer wil installeren. Als je een bestaande vloer hebt, zorg er dan voor dat deze schoon en droog is voordat u een vloer gaat leggen. Het fijne aan het installeren van PVC-visgraat vloeren is dat je hem over de bestaande vloeren heen kan leggen.

Een trendy visgraat vloer

Een visgraatvloer is niet alleen een trendy design element, het is ook een kleine update die een flinke impact kan hebben op je huis. De visgraat is een van de meest traditionele vloer patronen en wordt al eeuwenlang in huizen gebruikt. Hoewel het misschien lijkt alsof dit een ouderwetse manier is om een vloer te maken, zijn er tal van moderne toepassingen voor deze stijl die je in je huis kunt installeren. Het is niet voor niets dat je deze vloeren in steeds meer huizen ziet terugkomen. Het patroon en het materiaal zorgt voor een mooie uitstraling in je huis. Juist de vloer is een belangrijk onderdeel van het huis. Kies daarom zorgvuldig een vloer uit en neem de visgraat PVC-vloeren zeker in overweging!