Van Campen schoonmaak inhuren bij verkoop onroerend goed

schoonmaak bedrijf

Misschien ben je van plan een huis te verhuren of te koop aan te bieden. Wat de reden ook is, het huis of appartement kan in die situatie een grondige schoonmaakbeurt heel goed gebruiken. Op het moment dat je al je meubels en huisraad en overige bezittingen uit je huis of appartement hebt gehaald zie je pas goed hoe vies je huis eigenlijk is. Ondanks dat je het altijd netjes hebt schoongemaakt. Het jarenlange vuil heeft zich in hoeken en spleten kunnen ophopen. De vet- en oliespetters in de keuken zijn onooglijk. Dan is er nog het tapijt en de voegen en tegels. Het verplaatsen van meubels laat zien hoe vuil en versleten vloeren kunnen worden.

Zelf doen

Natuurlijk kun je tijd vrijmaken om de boel zelf grondig schoon te maken, kamer voor kamer. Of je kunt een professionele schoonmaakdienst inhuren om het huis een hoognodige en zeer grondige schoonmaakbeurt te geven. Wees eerlijk, verhuizen kan een zeer stressvolle aangelegenheid zijn. Het vereist ook strategische planning. De meeste mensen proberen een verhuizing in het weekend te doen. Daar komt nog bij dat een verhuizing meestal vlak voor de oplevering of deadline staat gepland.

Zeker dan heb je niet veel tijd om de lange lijst met schoonmaakwerkzaamheden voor je verhuizing af te werken. Er is geen tijd om tapijt te stomen, muren te wassen of een klein  gaatje te fixen. Je zult zien dat het het beste is om jezelf een extra dag vrij te geven door een professioneel schoonmaakbedrijf te laten komen om de boel lekker schoon te maken. Zij zijn getraind om ruimtes efficiënt en snel schoon te maken. Ongeacht of het gaat om een huurhuis, oplevering van een koopwoning of een bedrijfspand dat betrokken gaat worden. Een professional is van alle markten thuis.

Loop geen onnodig risico

Als er geen sprake is van beschadigde eigendommen, en het puur gaat om de schoonmaak, krijg je vast en zeker de volledige borg terug als het pand professioneel is schoongemaakt. Loop dus absoluut geen risico door ten prooi te vallen van een vervelende en precieze huisbaas. Een schoonmaakbedrijf zorgt voor een checklist voor het schoonmaken van het pand en zorgt ervoor dat elk item aan bod komt. Zij besteden veel aandacht aan de keuken en de badkamer. Deze ruimtes zijn vaak het moeilijkst schoon te maken. Een professional in de schoonmaakbranche zal ervoor zorgen dat alle puntjes op de i worden gezet.