Het gebruik van betonnen legoblokken

Het gebruik van betonnen legoblokken

Betonnen legoblokken zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Omdat ze net als de bekende speelblokken heel makkelijk in elkaar te klikken zijn bouwt u er in een rap tempo wanden mee. Handig om een zogenaamde kuilvoeropslag mee te realiseren. Maar ook voor andere materialenopslag zoals zand, grind, metaal en grond zijn wanden, vervaardigd uit betonnen legoblokken ideaal. Het stevige materiaal beton zorgt ervoor dat alles goed op zijn plek blijft staan. Het is bestand tegen alle weersinvloeden en gaat niet scheuren, barsten of krimpen. Zelfs zuurhoudende mest of compost vreet de legoblokken beton niet aan. Andere toepassingen waarvoor de blokken veel gebruikt worden zijn sleufsilo’s, keerwanden, brandmuren, grondkeringen en terreinafscheidingen. Ook als tijdelijke wegafzettingen of barrière zoals een parkeerverbod bewijzen betonnen legoblokken hun diensten.

Betonnen legoblokken kopen

Betonnen legoblokken zijn veelvuldig te verkrijgen. Wanneer u voor echt geode kwaliteit gaat tegen zeer betaalbare prijzen loont het beslist de moeite om op de site van Betonnenlegoblokken te kijken. Daar hebt u de keuze uit vele verschillende maten blokken. Wanneer uw gewenste afmetingen er niet bij staan kunt u ook maatwerk bij hen aanvragen middels een vrijblijvende offerte. Bij Betonnenlegoblokken.nl wordt alles in de eigen fabriek geproduceerd waardoor ze ook aan de vraag voor afwijkende maten kunnen voldoen. De service gaat zelfs zo ver dat ze zelfs de betonnen legoblokken op de gewenste locatie voor u opstapelen. Direct vanaf de vrachtwagen worden ze in halfsteensverband door de ervaren medewerkers opgestapeld. Wilt u een compleet terrein in laten richten met betonnen legoblokken en betonplaten? Ook hiervoor bent u bij Betonnenlegoblokken.nl aan het juiste adres. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Een team van experts zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Hoe legoblokken van beton plaatsen?

Betonnen legoblokken hebben geen cement of specie nodig om stevig op elkaar bevestigd te worden. Door de nokken aan de bovenzijde en de uitsparingen aan de onderzijde klikt u ze simpel op elkaar. De legoblokken zijn met een gladde buitenzijde verkrijgbaar maar ook zonder nokken, dus als wandnokken. Wilt u de blokken tijdelijk ergens toepassen dan zijn ze ook met lepelgaten te verkrijgen. Zo zet u ze simpel met een vorkheftruck op de gewenste plek neer.