Goedkope gietvloer of vloercoating in Rotterdam

gietvloer

Er zijn veel verschillende gietvloeren te vinden. Wanneer je hiernaar op zoek gaat kan het dus goed zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Al die verschillende vloeren en dan ook nog eens in verschillende prijscategorieën kunnen ervoor zorgen dat je gaat twijfelen. Gelukkig hebben wij daar de oplossing voor gevonden! Wij laten je vandaag zien waar je een goedkope gietvloer kunt vinden in topkwaliteit.

Verschillende soorten gietvloeren

Wanneer je op zoek bent naar een gietvloer in Rotterdam kun je goed bij deze specialist terecht. Zij hebben een grote collectie gietvloeren die ieder zijn unieke kenmerken heeft. Denk hierbij aan woonbeton of een beton vloercoating. Woonbeton is erg duurzaam en vraagt weinig onderhoud. Dit zorgt ervoor dat deze vloer vooral populair is bij particulieren. Een vloercoating daarentegen, is ideaal in bijvoorbeeld een magazijn. 

De voordelen van een gietvloer

Het hebben van een gietvloer heeft een aantal voordelen. Zo zijn er veel mensen die de strakke uitstraling van een gietvloer erg mooi vinden. Hij past uitstekend bij een modern interieur maar kan ook toegepast worden in andere stijlen. In het bedrijfsleven wordt een gietvloer vaak gebruikt vanwege de neutrale uitstraling maar ook zeker omdat hij strak wordt afgewerkt en dit erg fijn is met het oog op de hygiëne. Daarnaast gaat een vloer als deze erg lang mee en is hij makkelijk te onderhouden.

Hoe duurzaam is een gietvloer

Omdat een gietvloer jarenlang mee gaat kunnen we wel stellen dat een gietvloer duurzaam is. De vloer is gemaakt van erg sterk materiaal dat ontzettend sterk en slijtvast is. Wanneer de vloer na een aantal jaren minder mooi is geworden omdat hij intensief wordt gebruikt, is het niet nodig de vloer te vervangen. Het enige dat je dan hoeft te doen is de toplaag vervangen.