Een perfect zaag resultaat met jouw Makita cirkelzaag

keuken

Of je nu steunbalken voor een nieuw dak op je schuur wilt zagen, een mooie veranda aan het bouwen bent of van plan bent de keuken eens lekker te renoveren; je bent nergens zonder betrouwbare powertools. Voor een zorgvuldige, rechte zaaglijn kun je altijd rekenen op je Makita cirkelzaag. Een Makita cirkelzaag zonder of met geleiderail is namelijk speciaal geproduceerd om zelfs de meest doorgewinterde klussers te voorzien van het perfecte gereedschap. Zagen met je handzaag is vermoeiend en nooit zo secuur als het zagen met een cirkelzaag. In jouw gereedschap koffer is daarom een speciaal plekje voor je favoriete powertool; je cirkelzaag. Wat!? Heb je er nog geen? Dan heb je geluk, want het kiezen en bestellen van de perfecte Makita cirkelzaag voor jouw project was nog nooit zo eenvoudig!

Een brede selectie Makita cirkelzagen

Het zou eeuwig zonde zijn als je jouw cirkelzaag in de winkel om de hoek zou kopen. Natuurlijk is een Makita cirkelzaag altijd de juiste keuze, maar je zou het type moeten kiezen die het beste bij jou past. Bijvoorbeeld de HS003GM202, die in een koffer zit met 2 accu’s en een snellader. Deze fantastische machine voelt weerstand en past daarop de zaagsnelheid aan. Op die manier zaag je krachtiger en slimmer. Er is met deze cirkelzaag zelfs draadloze communicatie mogelijk tussen de zaag en de accustofzuiger met AWS. Maar je kunt ook kiezen voor de DRS780Z. Deze cirkelzaag is speciaal ontworpen voor linkshandigen! Als ‘lefty’ hoeft je dus niet meer te prutsen met een rechtshandige zaag. Er zijn nog veel meer cirkelzagen, die allemaal hun eigen voordelen hebben. Met of zonder AWS zender, inclusief of exclusief accu’s, met uiteenlopende zaaghoogten, toerentallen en zaagcapaciteiten. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw favoriet kiezen. En dat kun je het beste doen in de webshop waar je van een enorm assortiment kunt genieten. Of je nu kiest voor de Makita cirkelzaag HS6601 of HS7601J. De mogelijkheden in keuze zijn bij een cirkelzaag nu eenmaal groot!

Filter en zoek er op los

Door slim gebruik te maken van een handige zoekbalk en de wel heel precieze filterfunctie, kun je de Makita cirkelzaag kiezen die zelfs jouw wildste dromen overtreft. Geen houten plank is te stevig en geen klus te groot. Want jij en je trouwe cirkelzaag weten precies hoe jullie het aan gaan pakken. Verhef op die manier ieder klus-project tot een heus klus-kunstwerk. Voor de echte enthousiastelingen zijn er zelfs combisets te verkrijgen. Een Makita klopboor, schroevendraaier, slijptol, decoupeerzaag én cirkelzaag in één set. Tegen waanzinnige scherpe prijzen! Ben je niet dolblij dat je hebt gekozen voor het online bestellen van je cirkelzaag? Profiteer optimaal van alle voordelen!

Spijkerspecialist.nl – Spijkers, nieten en apparatuur voor de professional

Losse zagen, accu’s en andere accessoires

Want wanneer je een extra accu of snellader wilt hebben, kun je die direct in je digitale winkelwagentje stoppen. Een paar extra zaagjes en een luxe Makita gereedschapskoffer erbij en klaar ben je voor projecten in en om het huis. Voor vragen of advies kun je zelfs online terecht en hoef je niet te wachten tot medewerkers tijd voor je hebben. Je wordt direct geholpen door een deskundige en vriendelijke expert met ervaring. Zie je het al voor je? Al dat schitterende kluswerk dat je kunt doen met jouw nieuwe Makita cirkelzaag? Veel plezier alvast!