Tijdelijke keuken huren tijdens de verbouwing

Tijdelijke keuken huren tijdens de verbouwing

Een tijdelijke keuken huren kan in vele gevallen een grote uitkomst zijn. Stel dat u gaat verbouwen; zit u er dan op te wachten om wekenlang, of misschien wel maanden, eten te halen bij de snackbar om de hoek? Of u warmt avond na avond een kant-klare maaltijd op in de magnetron. Tijdelijkekeukens.nl begrijpt dat u uw gezin een gezonde en voedzame maaltijd voor wilt zetten die u zelf bereidt. Een verrijdbare keuken is de ultieme oplossing. Voor een kleine prijs huurt u al een keuken die van alle gemakken is voorzien. Dat wordt weer lekker smullen van uw eigen bereide maaltijden tot het moment dat de verbouwing achter de rug is.

Wat is een tijdelijke keuken?

Een tijdelijke keuken die u via Tijdelijkekeukens.nl huurt is standaard voorzien van een boiler, spoelbak en voorraadkast. De uitgebreidere modellen hebben daarnaast een 2-pits inductiekookplaat. De meest luxe variant bevat naast dit alles zelfs een koelkast en vrieskast. Zoals de naam al zegt is de tijdelijke keuken overal te plaatsen omdat het is voorzien van wieltjes. Gedurende de dag verrijdt u het naar een plek waar het tijdens de bouwwerkzaamheden niet in de weg staat om het ’s avonds weer op zijn plek te zetten. Het enige wat u hoeft te doen is de slang op de koud wateraansluiting aan te sluiten en de stekker in het stopcontact te doen. De afvoerslang hangt u in een put of een jerrycan. Vergeet niet om deze regelmatig te legen wanneer u water hebt gebruikt. In de kast bergt u de pannen, borden en bestek op zodat u alles bij de hand hebt wanneer u gaat koken en eten.

Tijdelijke keuken huren

Niet alleen tijdens een verbouwing of wanneer de nieuwe keuken lang op zich laat wachten terwijl de oude er al uit is gesloopt is Tijdelijkekeukens.nl handig. Ook wanneer u een feestje organiseert en tijdens een beurs of evenement is het tijdelijk huren van een keuken interessant. De keuken wordt bezorgd op iedere gewenste locatie en na afloop weer door Tijdelijkekeukens.nl opgehaald.