Een aanhanger kopen

aanhanger kopen

Je kan uiteraard bij genoeg bedrijven in Nederland een nieuwe aanhanger kopen, zelfs bij de bouwmarkt. Maar waar kan dit het beste? Je hebt een aantal toppers in de branche die het grootste deel van de markt bewerken. In dit blog zal ik Aanhangwagendirect behandelen. De keuze is dan natuurlijk aan jou!

Direct een aanhangwagen kopen bij Aanhangwagendirect!

Aanhangwagendirect.nl is niet alleen in een goedlopend bedrijf in de verkoop van aanhangers, maar is daarnaast ook nog eens marktleider als het gaat om nieuwe aanhanger onderdelen. Sinds een aantal zijn ze begonnen met de aanhangwagen verkoop. Dit zorgt inmiddels voor een mooi aandeel van de verkopen!

Welke aanhangermerken heeft Aanhangwagendirect in het assortiment?

Aanhangwagendirect heeft verschillende merken beschikbaar, die allemaal andere voordelen hebben! Zo is er voor elk transportprobleem een oplossing!

Eduard aanhangwagen

Eduard Trailers is de afgelopen 10 jaar erg snel gegroeid in zowel Nederland als in Duitsland. Eduard verkoopt jaarlijks meer dan 40.000 aanhanger in het heel Europa. Voor de afwerking van de aanhanger gebruiken ze A-merken, zoals Knott, AL-KO en WAP. Aanhangwagendirect heeft alle aanhangers van Eduard Trailers beschikbaar en verschillende modellen op voorraad in Heerenveen. Het is ook altijd mogelijk om aanhangwagens en onderdelen te komen afhalen. Er is een handige configurator welke je in staat stelt om in een 3D model precies te laten zien hoe de aanhanger van je keuze er uit komt te zien.

Humbaur aanhanger

Humbaur is de marktleider in Duitsland en één van de meest toonaangevende producenten van aanhangers in Europa. Het bedrijf is ontstaan in 1957 met de verkoop een aanhanger voor landbouw. Toen in 1981 werd besloten op voortaan een aanhanger voor personenauto’s te gaan produceren is het snel gegaan! Op het moment maakt Humbaur meer dan 50.000 aanhangwagens per jaar, in maar liefst 400 verschillende uitvoeringen! Nu bieden ze erg sterke aanhangers aan, die voor lange tijd meegaan. Met een breed aanbod heeft Humbaur voor alle klanten van Aanhangwagendirect een geschikte aanhanger.

Anssems aanhanger

Anssems heeft meerdere locaties in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De ideeën zijn echter ontstaan in Tilburg, waar het familiebedrijf is ontstaan. Anssems staat garant voor een constante en hoge kwaliteit door het gebruik van moderne machines. Op moderne productielijnen worden alle aanhangwagens seriematig geassembleerd en gecontroleerd door de vakmensen van Anssems. Anssems heeft een breed aanbod aan transportoplossingen; van de veel gebruikte bakwagens tot kippers, van paardentrailers tot autoambulances, van bagage- en gesloten wagens tot plateauwagens.

Welke aanhanger heb ik dan nodig?

Dat is een goeie vraag! Bij Aanhangwagendirect zijn er verschillende aanhangers die allen een andere transportoplossing bieden, voorbeelden hiervan zijn:

 • Actuele voorraad
 • Zelf een trailer samenstellen
 • Bakwagens
 • Plateauwagens
 • Kippers
 • Multitransporters
 • Autotransporters
 • Machinetransporters
 • Motortrailers
 • Bagagewagens
 • Gesloten aanhangwagens

Heb je nog vragen? Of weet je echt niet welk merk nieuwe aanhanger je wil? Schroom dan niet om contact op te nemen met Aanhangwagendirect.nl er staat altijd een medewerker voor je klaar! Het is ook mogelijk om langs te komen. Bij Aanhangwagendirect zijn er meerdere specialisten die jou kunnen helpen met het vinden van de juiste kwalitatieve aanhanger!